Ahmet Çakar'dan yıllar sonra gelen 'Erman Toroğlu' itirafı: "Onu kıskandım, saygısızlık yaptım hata bendeydi"

Ahmet Çakar'dan yıllar sonra gelen 'Erman Toroğlu' itirafı: "Onu kıskandım, saygısızlık yaptım hata bendeydi"

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, yıllar önce canlı yayında tartışma yaşadığı Erman Toroğlu ile yeniden bir araya geldi. Çakar, yıllar önceki tartışmada kendisinin Toroğlu'na saygısızlık yaptığını vurguladı.

2010 yılında bir televizyon programında tartışma yaşayan eski hakem ve spor yorumcuları Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yıllar sonra barıştı. Ahmet Çakar, yıllar önce yaşanan tartışma hakkında açıklamalarda bulunurken hatalı olan tarafın kendisinin olduğunu söyledi.

25 Ekim Cuma günü sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Erman Toroğlu ile olan fotoğrafını paylaşarak ''Yıllar sonra Erman abimle bir aradayız'' dedi.

"O ARADA BİR SAPITTIĞI OLDU"

Gazeteci Atilla Türker, yıllar sonra bir araya gelen iki eski hakemin videosunu çekerken Erman Toroğlu, Ahmet Çakar hakkında "Ahmet'e dedim ki "basına gel gir". "Abi beni yerler" dedi yok dedim. Basına sokmakta da payım var. İyi de yaptı. O arada bir sapıttığı oldu. O zaman ben elimi eteğimi biraz çektim. Ama baktım sonra anlamış hatayı tamam. Hata insanlar içindir, kendisini de severim. Tekrar eski günlerimize döndük. İyi de oldu" şeklinde konuştu.

ONA SAYGISIZLIK YAPTIM

Ahmet Çakar ise Toroğlu'nun bu sözleri sonrasında 2010 yılında yaşanan tartışmada, kendisinin Toroğlu'nu kıskandığını açıkladı.

Çakar, açıklamasında "Dediklerinin hepsi doğru Erman abimin. 2009-2010 yılında onu kıskandım. Ona saygısızlık yaptım. Yüzde 95 falan hata bendeydi. Ama halleştik. En önemli şey eski dosttan düşman olmaz. O benim abim ve abim kalacak." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Erman Toroğlu ile Ahmet Çakar, 2010 yılında Telegol isimli programda yorumculuk yaparken aralarında tartışma yaşamıştı.

Erman Toroğlu, sözünü kesen Ahmet Çakar'a ''Sakin ol yavrucuğum'' demişti. Duruma sinirlenen Ahmet Çakar'da Toroğlu'na 'Yavrucuğum' şeklinde yanıt vermiş Toroğlu bunun üzerine 'Vay kereta vay. Bu baya dillenmiş' demişti. Çakar ise Toroğlu'nun bu sözlerine "Ben dilliydim merak etme dayı sen işine bak" şeklinde konuşmuştu. İkili böylece tarihe geçen bir kavgaya imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN