Fenerbahçe'ye 42 milyon euroluk sol kanat! Kanarya yeni yıldızını İtalya'da buldu: 78 gol 117 asist...

Fenerbahçe'ye 42 milyon euroluk sol kanat! Kanarya yeni yıldızını İtalya'da buldu: 78 gol 117 asist...

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, 42 milyon euroluk sol kanat için kolları sıvadı.

Bugün yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, transfer operasyonuna başladı. Sarı-lacivertli ekibin patronu gözünü İtalya'ya dikti.

Geçtiğimiz sezon topladığı 99 puanla Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve 201-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Bu hedef doğrultusunda takımın başına Jose Mourinho'yu getiren sarı-lacivertli ekip, İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya'nın Portekizli patronu Jose Mourinho, İtalyan devi Juventus formasını terleten sol kanat oyuncusu Filip Kostić'in takıma kazandırılmasını istedi. 31 yaşındaki Sırp futbolcunun vatandaşı Tadic'i arayarak Fenerbahçe hakkında bilgi aldığı öne sürüldü.

İtalyan deviyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Sırp oyuncunun takımda düşünülmediği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 6,5 milyon euro olan Sırp yıldız, geçtiğimiz sezon Juventus forması altında 33 karşılaşmada görev alırken 4 asiste imza attı.

Ezeli rakipler karşı karşıya! Filip Kostic için büyük yarış

Sırp futbolcu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 518 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 78 gol 117 asiste imza attı. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN