Fenerbahçe'den Arda'ya: Gözbebeğimize başarılar

Fenerbahçe'den Arda'ya: Gözbebeğimize başarılar

Real Madrid'in Borussia Dortmund ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Arda Güler'e eski takımı Fenerbahçe'den 'başarılar' paylaşımı geldi. Kanarya, Arda Güler'e 'gözbebeğimiz' diyerek şu ifadeleri kullandı: Altyapımızda yetişen, ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden gözbebeğimiz Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz.

Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi Finali’ne çıkacak olan Arda Güler için eski takımı Fenerbahçe’den paylaşım geldi. Kanarya, Real Madrid'in Borussia Dortmund ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Arda'ya başarılar diledi.

'GÖZBEBEĞİMİZ ARDA GÜLER'E BAŞARILAR'

Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda, "Altyapımızda yetişen, ülkemizi yurt dışında gururla temsil eden göz bebeğimiz Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz. Haydi Arda, kalbimiz ve desteğimiz seninle!" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN