Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç gözünün yaşına bakmadı, kaptan takımdan gönderiliyor: 46 maçta 25 gol 10 asist...

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Ali Koç gözünün yaşına bakmadı, kaptan takımdan gönderiliyor: 46 maçta 25 gol 10 asist...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaybeden sarı-lacivertlilerde takımdan gönderilecek isimler netleşmeye başlarken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Taraftarlar bu haberle yıkılacak. Başkan Ali Koç gözünün yaşına bakmadı, kaptan takımdan gönderiliyor. 46 maçta 25 gol 10 asistlik performansa sahip olan yıldız oyuncunun bileti kesildi. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...

Süper Lig'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'de kriz devam ediyor. Başkanlık seçimi öncesi takımda ayrılık haberleri peş peşe gelirken gelen son haber taraftarları şaşkına çevirdi. Sarı-lacivertli yönetim kararını verdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Başkan Ali Koç gözünün yaşına bakmadı, kaptan takımdan gönderiliyor. Dünyaca ünlü yıldızın bileti kesildi.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM! ALİ KOÇ KAPTANIN BİLETİNİ KESTİ

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi için deneyimli bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler, takımdan göndereceği isimleri netleştirmeye başladı. O isimlerin başında ise Edin Džeko geliyor. Bu sezon harcadığı gol pozisyonları ile taraftarlar tarafından sıkça eleştirilen Džeko için karar verildi. Başkan Ali Koç, kaptanı takımdan gönderme kararı aldı.

yeni-proje-2024-05-29t120508-024.jpg

FUTBOLU BIRAKMAYACAĞINI AÇIKLADI

Dzeko ise önceki gün yaptığı açıklamada, futbolu bırakmayacağını ve futbol oynamaya devam edeceğini dile getirdi. Golcü futbolcunun, sarı lacivertli takımla 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

yeni-proje-2024-05-29t120521-551.jpg

EDİN DZEKO HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Sırasıyla Zeljeznicar, Teplice, Usti Nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Roma ve İnter formaları giyen Dzeko son olarak Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan İnter’in formasını terletmişti.

EDİN DZEKO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

37 yaşındaki forvet 17 Mart 1986 yılında dünyaya geldi. Kariyerine Zeljenicar takımında başlayan 1.93 boyundaki forvet 2005 yılında Teplice’ye transfer oldu. Aynı yıl Usti Nad Labem’e geçen Dzeko 2007 yılında ise kariyerindeki önemli bir sıçrayışı gerçekleştirecek Almanya’nın yolunu tuttu. 4 yıla yakın Wolfsburg formasını terleten Dzeko ardından Manchester City’e transfer oldu. Uzun süre Manchester City ve Roma arasında gidip gelen Dzeko 5 yıllık Roma macerasının ardından 2021 yılında İnter’e transfer oldu. 2022-2023 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde finale kalmayı başaran İnter’in kadrosundaki isimlerden biri olan Dzeko sağ ayağını etkili kullanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN