Fenerbahçe, milli futbolcusunu gönderdi: Hizmetleri için teşekkür ederiz! Üç yıldır kadrodaydı

Fenerbahçe, milli futbolcusunu gönderdi: Hizmetleri için teşekkür ederiz! Üç yıldır kadrodaydı

Transfer döneminin kapanmasına çok kısa süre kala Süper Lig'de takımların arasındaki futbolcu alışverişi hız kazandı. Fenerbahçe, üç yıldır kadrosunda bulunan milli takım oyuncusunun transfer olduğunu açıkladı. İşte, Fenerbahçe transfer haberleri...

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den ayrılan tecrübeli sağ bek oyuncusu Nazım Sangare'yi kadrosuna kattı.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "A Milli futbol takımımızın formasını da giyen başarılı sağ bek oyuncusu Nazım Sangare ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Nazım Sangare'ye takımımıza hoş geldin diyor, Karagümrük forması ile başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

nazim-sangare-hangi-takimda-oynuyor.jpeg

MİLLİ FUTBOLCU NAZIM SANGARE, KARAGÜMRÜK'TE

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Futbol A takımımızın oyuncusu Nazım Sangare ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşma ile sona erdirilmiştir. Nazım Sangare'ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunda katılan Nazım Sangare, sakatlığı sebebiyle uzun süre futboldan ayrı kalmıştı.

2020 yılında yaz transfer döneminde Antalyaspor'dan 1 milyon 750 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Nazım Sangare, sarı-lacivertli kulüpte 50 resmi maça çıkarken 2 gol, 5 asist üretmişti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN