EURO 2024: İngiltere gruptan lider çıktı

EURO 2024: İngiltere gruptan lider çıktı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. C Grubu'nda oynanan İngiltere-Slovenya ve Danimarka-Sırbistan arasında oynanan maçlarda gol sesi çıkmadı. İngiltere, bu sonuçların ardından grubunu lider tamamladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. C Grubu'nun son hafta maçlarında İngiltere-Slovenya ve Danimarka-Sırbistan kozlarını paylaştı.

Euro 2024: England 0-0 Slovenia - Denmark 0-0 Serbia LIVE | UEFA Euro 2024 Latest Updates: Saka goal ruled out for offside

Grubun kaderini belirleyecek her iki maçta da gol sesi çıkmadı. İngiltere, bu sonuçların ardından C Grubu'nu lider tamamladı. Danimarka, 2'inci sırayı elde ederken, Slovenya ise 3'üncü sırada kaldı. Öte yandan Sırbistan, EURO 2024'e veda eden ülke oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN