EURO 2024: Avusturya'dan tarihi galibiyet - Fransa ikinci sırada kaldı

EURO 2024: Avusturya'dan tarihi galibiyet - Fransa ikinci sırada kaldı

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Avusturya, Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek D Grubu'nu lider tamamladı. Fransa ise Polonya ile 1-1 berabere kalarak 2'inci sırada kaldı. Türkiye, grubunu 2'inci sırada tamamlarsa Avusturya ile eşleşecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. D Grubu'nun son hafta maçında Avusturya ile Hollanda kozlarını paylaştı. Karşılaşma büyük heyecana sahne oldu.

Avusturya, Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek son 16'ya yükseldi - Son Dakika

Maça hızlı başlayan Avusturya, 6. dakikada Malen'in kendi kalesine attığı golle öne geçti. İkinci yarıda oyunda dengeyi sağlayan Hollanda, 47. dakikada Cody Gakpo ile skoru 1-1'e getirdi. Maçın son bölümleri nefesleri kesti. 59. Romana Schmind ile Avusturya öne geçerken; Hollanda, 75'te Depay ile yeniden skorda dengeyi sağladı.

Maçın skorunu ise Sabitzer belirledi. Avusturya, Hollanda'yı 3-2 mağlup ederek D Grubu'nu lider tamamladı. Türkiye, grubunu 2'inci sırada tamamlarsa Avusturya ile eşleşecek.

France v Poland LIVE: Euro 2024 result as Mbappe and Les Bleus left frustrated after Lewandowski penalty | The Independent

Grubun diğer maçında Fransa ile Polonya karşı karşıya geldi. Karşılaşma Kylian Mbappe ve Robert Lewandowski'nin karşılıklı attığı gollerle 1-1 sona erdi.

Fransa, bu sonucun ardından grubunu 2'inci sırada tamamladı. Polonya turnuvaya veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN