Fenerbahçe'den derbi öncesi Galatasaray'a karaborsa göndermesi

Fenerbahçe'den derbi öncesi Galatasaray'a karaborsa göndermesi

Fenerbahçe, Galatasaray'da son günlerde gündemde olan karaborsa bilet satışı ve bazı yöneticilerin bundan menfaat elde ettiğine yönelik iddiaların ardından, derbi maçı öncesinde sosyal medya üzerinden "karaborsa" paylaşımı yaptı. Açıklamada, resmi olmayan kanallardan yüksek fiyatlarla bilet satan ve kombinelerini paylaşarak üçüncü kişilerin stada girmesini sağlayanların tespit edilerek kombinelerinin iptal edildiği belirtildi.

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı öncesi sosyal medya hesabından "karaborsa" paylaşımı yaptı.

Karaborsa ile mücadelenin devam ettiğine ilişkin paylaşım, Galatasaray'da son günlerde gündemde olan karaborsa bilet satışı ve bazı yöneticilerin bundan menfaat elde ettiğine yönelik iddiaların ardından geldi.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek rakamlarla ilan vererek kendi kombine koltuğunu paylaşarak 3. kişilerin maça girişlerini sağlayanların kombinelerinin iptal edildiği bildirildi.

Ayrıca 3. kişilere karaborsa ortamında satış yapan veya maçlara başka kişi passolig kartlarıyla giriş yaptığı tespit edilenler hakkında yasal işlemlere maçın başlama saatine kadar devam edileceği belirtildi.

Paylaşımın sonunda ise, "Karaborsa suçtur. Futbolda yasal olmayan faaliyetlerin önüne geçmek, karaborsaya engel olmak ve amacı Fenerbahçemizi desteklemek olan taraftarlarımızın, maç biletlerine resmi satış fiyatları üzerinden erişimini sağlamak adına tavrımız kararlılıkla sürecektir." ifadeleri yer aldı.

"KARABORSA SUÇTUR"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığı paylaşım şöyle:

"Derbi Müsabakası Öncesi Karaborsa Hakkında Bilgilendirme

Kulübümüzün karaborsa bilet satışına karşı kararlı mücadelesi, Fenerbahçe – Galatasaray müsabakası öncesinde de devam etmektedir.

Bu kapsamda; resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek rakamlarla ilan vererek kendi kombine koltuğunu, maça giriş verilerini (QR KOD) paylaşarak 3. kişilerin illegal şekilde maça girişlerini sağlayanlar hakkında yapılan tespitler sonucunda kombine iptalleri gerçekleştirilmiştir.

İptal edilen kombineler, bundan sonraki müsabakalarda maç bileti olarak genel satışa çıkarılacaktır.

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırı şekilde 3. kişilere karaborsa ortamında satış yapan veya müsabakalara başka kişi passolig kartlarıyla giriş yaptığı tespit edilenler hakkında yasal işlemlere devam edilecek olup; bu uygulamaya maçın başlama saatine kadar devam edilecektir.

Karaborsa suçtur. Futbolda yasal olmayan faaliyetlerin önüne geçmek, karaborsaya engel olmak ve amacı Fenerbahçemizi desteklemek olan taraftarlarımızın, maç biletlerine resmi satış fiyatları üzerinden erişimini sağlamak adına tavrımız kararlılıkla sürecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN