Öğretmenler ‘Mülakat sonuçları açıklandı' dedi, MEB yalanladı: Sonuçlar açıklanmadı, görüntüleri araştırıyoruz

Öğretmenler ‘Mülakat sonuçları açıklandı' dedi, MEB yalanladı: Sonuçlar açıklanmadı, görüntüleri araştırıyoruz

MEB’in binlerce öğretmenin merakla beklediği mülakat sonuçlarını açıkladığı ve kısa süre sonra sonuç ekranını kaldırdığı iddia edildi. Sosyal medyada bazı öğretmenler puanlarının ekran görüntüsünü paylaşırken Bakanlık KARAR’a yaptığı açıklamada, “Görüntülerde oynama var mı araştırıyoruz.” dedi.

Binlerce öğretmen 10 Ağustos’tan beri sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasını ve atanmayı bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) sonuçları bugün açıkladığı iddia edildi. Hatta birçok sosyal medya kullanıcısı puanlarının göründüğü ekran görüntüsünü paylaştı.

8552855.pngŞu an e-devlet üzerinden sonuç ekranına ulaşmaya çalışan kişiler, “Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeniyle işleminiz tamamlanamadı.” uyarısıyla karşılaşıyor.

Konuyla ilgili KARAR’a konuşan MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Yılmaz Güney, “Sonuçlar açıklanmadı. Paylaşılan görüntülerde oynama olup olmadığını araştırıyoruz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN