Dursun Özbek Fenerbahçe'nin yeni transferini öve öve bitiremedi: 'Çok önemli birisi...'

Dursun Özbek Fenerbahçe'nin yeni transferini öve öve bitiremedi: 'Çok önemli birisi...'

Anıtkabir'i ziyaret eden Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de 24. zaferini elde eden Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu ve kurullarıyla birlikte Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özbek, Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında övgü dolu açıklamalara imza attı.

Anıtkabir'i ziyaret eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Portekizli efsane teknik adam Jose Mourinho hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Portekizli çalıştırıcının önemli bir futbol figürü olduğunu belirten Özbek, "Jose Mourinho çok önemli birisi. Demekki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için çok yüksek maliyetli... Bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor. Hiç fark etmez. Galatasaray Galatasaray'dır. Galatasaray her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayıslara gelince artık herkes mayısların kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. 5. yıldıza hazırlanıyoruz biz. İnşallah önümüzdeki sezon sonunda da 5. yıldızı takmış olacağız." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN