Alman Çeşmesi’ndeki park ışıklandırıldı

Alman Çeşmesi’ndeki park ışıklandırıldı

Giresun Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla birlikte, Alman Çeşmesi mevkiinde bulunan çocuk parkı yeni aydınlatma sistemleri ile ışıklandırıldı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan bu düzenleme sayesinde park akşam saatlerinde de güvenli bir şekilde kullanılabilecek. Çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği çocuk parkı ışıklandırma ile daha da cazip bir hale geldi.

Çocuk parkının yeni ışıklandırması, bölge sakinleri ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Aydınlatma sayesinde, aileler, çocuklarıyla birlikte gece saatlerinde de parktan faydalanmanın mutluluğunu yaşamaya başladı.

Giresun Belediyesi yetkilileri, şehir genelinde aydınlatma sıkıntısı yaşayan parklarda aydınlatma projesi çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Yetkililer şehirdeki parkların onarımı ve yeni park projelendirme çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN