PC platformundaydı, şimdi mobile de geliyor! Sevilen strateji oyunu Total War: Empire'ın mobil versiyonu duyuruldu

PC platformundaydı, şimdi mobile de geliyor! Sevilen strateji oyunu Total War: Empire'ın mobil versiyonu duyuruldu

Windows, Linux ve Mac OS platformlarında bulunan Total War: Empire şimdi de mobile geliyor! Android ve iOS'a gelecek oyun için tanıtım fragmanı yayınlandı...

2009 yılında PC platformunda oyuncularla buluşan Total War: Empire, ardından 2014'te macOS kullanıcıları için erişilebilir hale gelmişti. Şimdi ise Feral Interactive, bu ikonik strateji oyununun Android ve iOS cihazlar için bu yıl içinde çıkacağını duyurdu. Strateji severleri heyecanlandıran bu gelişme, mobil platformlarda büyük imparatorluk yönetimi ve gerçek zamanlı savaş deneyimlerini bir araya getirecek.

TOTAL WAR: EMPİRE ARTIK MOBİLE GELİYOR

Total War: Empire, oyuncuları 18. yüzyılın erken döneminde geçen büyük bir siyasi ve askeri mücadeleye davet ediyor. Oyuncular, Avrupa, Hindistan ve Amerika’yı kapsayan geniş Sefer Haritası üzerinde, 11 oynanabilir ulustan birinin komutasını alacaklar. Bilimsel ilerlemeler ve politik değişimlerin hız kazandığı bu dönemde, askeri fetih, diplomasi, casusluk ve ekonomi yoluyla küresel bir hakimiyet kurmak için strateji geliştirecekler.

OYUN MEKANİKLERİNDE ÖNEMLİ YENİLİKLER

Serinin önceki oyunları olan Rome: Total War ve Medieval II: Total War’a kıyasla, Total War: Empire’da bazı önemli yenilikler yer alıyor. Özellikle diplomasi, ticaret ve vergilendirme sistemleri daha basitleştirilmiş ve oyuncuların tercih ettiği alanlarda (tarım, siyaset, askeriye gibi) teknolojik gelişmeleri araştırmalarına imkan tanınmış. Bu da oyunculara kendi oyun tarzlarını daha rahat bir şekilde geliştirme şansı sunuyor.

Mobil platformda dikkat çeken bir başka yenilik ise, Total War serisinde ilk kez gerçek zamanlı deniz savaşları yapma imkanı sunulması. Bu özellik, mobil cihazlardaki strateji deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyacak. Oyun, donanmalar kurarak düşmanlarla denizlerde mücadele etmeyi mümkün kılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN