Ankaralılar akın akın buraya gidiyor! Bir yere kuruluyor, her şey sudan ucuza satılıyor! Ankara'nın gözdesi oldu

Ankaralılar akın akın buraya gidiyor! Bir yere kuruluyor, her şey sudan ucuza satılıyor! Ankara'nın gözdesi oldu

Ankaralıların alışverişte ilk tercihi! Akın akın buraya gidiyorlar. Ankara’da sadece bir tane var! Alışveriş yapmak isteyen oraya koşuyor. Her çeşit ürün var. Bir yere kuruluyor, her şey sudan ucuza satılıyor...

Ankara'da alışveriş yapmak isteyenlerin ilk adresi haline geldi. Ankara'da bir tek orada var, akın akın oraya gidiyorlar. İsteyen alıyor, isteyen satıyor.

Ankara’da ekonomik alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen Ulus Bit Pazarı, sunduğu uygun fiyatlı ikinci el eşyalarla büyük ilgi görüyor. Yükselen fiyatlar karşısında bütçesini korumak isteyen vatandaşlar, her hafta bu pazara akın ederek ihtiyaç duydukları ürünlere çok daha uygun fiyatlarla ulaşabiliyor.

İskitler Bit Pazarı - Anadolu Ajansı

ANKARA'DA BİT PAZARI NEREDE VE HANGİ GÜNLER KURULUYOR?

Ankara'nın tek bit pazarı olarak bilinen Ulus Bit Pazarı, Altındağ ilçesi sınırları içerisindeki Umut Otopark’ta kuruluyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tezgahların açıldığı pazarda, 2. el eşyalar hem satılıyor hem de takas ediliyor. Otopark alanı, hafta içi günlerinde normal kullanımda kalırken, hafta sonları ikinci el eşya meraklıları için bit pazarına dönüşüyor.

UCUZ ALIŞVERİŞİN ADRESİ

Bu pazarda, ihtiyacı olanlar için uygun fiyatlı eşyalar sunulurken, aynı zamanda elindeki eşyaları değerlendirmek isteyenler de satış yaparak gelir elde edebiliyor. Her geçen gün daha fazla ziyaretçi çeken Ulus Bit Pazarı, özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyatlı ürünlere ulaşmak isteyenler kadar, meraklı vatandaşlar da bu pazarı ziyaret ediyor. Anafartalar Mahallesi Kargalı Sokak'ta kurulan pazarda, elektronik ürünlerden giyim eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN