Müge Anlı'ya canlı yayında cinayet itirafı! Türkiye bu olaya kilitlenmişti: Üçlü prizle boğarak öldürmüşler

Müge Anlı'ya canlı yayında cinayet itirafı! Türkiye bu olaya kilitlenmişti: Üçlü prizle boğarak öldürmüşler

Tüm Türkiye’nin kilitlendiği Cengiz Karademir’in ölümünde korkunç itiraf! Müge Anlı’da canlı yayında cinayet itiraf etti! Ne kalp krizi ne de doğal ölüm! Üçlü prizle boğarak öldürmüşler...

Gaziantep'te Cengiz Karademir’in şüpheli ölümü, canlı yayında yapılan itiraflarla yeniden gündeme oturdu. Babalarının ani ölümünün ardındaki gerçeği öğrenmek isteyen dört kardeş, Müge Anlı’nın programına başvurdu. Karademir’in ölümünün arkasında anneleri Emine Karademir ve onun sevgilisi Şeyhmus’un olduğunu iddia eden çocuklardan Naime, canlı yayında yaptığı açıklamalarla cinayeti itiraf etti.

CİNAYET Mİ KALP KRİZİ Mİ?

Cengiz Karademir'in ölüm nedeni ilk etapta kalp krizi olarak kayıtlara geçse de çocukları babalarının ölümünde anneleri Emine ve sevgilisi Şeyhmus’un rol oynadığını öne sürdü. Kardeşlerden Naime, babasının yemeğine uyku ilacı konduğunu ve ardından boğularak öldürüldüğünü iddia etti. Bu şok itiraf hem stüdyoda hem de ekran başında izleyenleri dehşete düşürdü.

Müge Anlı'daki Cengiz Karademir olayı nedir? Cengiz Karademir cinayete mi kurban gitti? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

NAİME'NİN İTİRAFLARI: 'BABAMA UYKU İLACI KOYDULAR'

Naime, Müge Anlı'nın canlı yayınında yaptığı açıklamada, annesi ve sevgilisinin isteği üzerine babasına uyku ilacı koyduğunu söyledi. Naime, "Babama uyku ilacı koymamı söylediler, ben de koydum. Ardından babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana, 'Babanın bacaklarını tut, çırpınmasın' dediler" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı.

'ÜÇLÜ PRİZLE BOĞARAK ÖLDÜRDÜ'

Naime'nin iddialarına göre, ilk cinayet girişimi başarısız olmuştu. Üç gün sonra tekrar eve gelen Şeyhmus, Cengiz Karademir’i öldürmek için yeniden harekete geçti. Uyku ilacının etkisinden uyanan Cengiz Karademir ile Şeyhmus arasında boğuşma yaşandığını belirten Naime, sonunda Şeyhmus’un üçlü prizle babasını boğarak öldürdüğünü anlattı.

ANNE İDDİALARI REDDETTİ

Naime'nin şok itiraflarının ardından, anne Emine Karademir canlı yayına bağlanarak suçlamaları kabul etmedi. Çocuklarının kendisine iftira attığını iddia eden Emine, "Onların yüzünü görmek istemiyorum, hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum" diyerek kendini savundu. Bunun üzerine çocukları, annelerine "Pis katil" diyerek tepki gösterdi. Emine Karademir, sevgilisi Şeyhmus’u savunarak yayını terk etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN