Makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu, 43 yaşındaki hayatını kaybetti. Kavasoğlu’nun ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Kavasoğlu'nun vefat haberini meslektaşı Fezi Altun, sosyal medya hesabından duyurdu.

Makyaj artisti Fezi Altun, meslektaşı Alp Kavasoğlu’nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Altun "Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Yerli ve yabancı birçok ünlüyle birlikte çalışan 43 yaşındaki Kavasoğlu’nun ölüm nedeni bilinmiyor.

oijdh.jpg

ALP KAVASOĞLU KİMDİR?

Kavasoğlu, 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2004 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji ve Felsefe bölümü mezunu. Üniversiteden mezun olunca özel bir şirkette organizasyon koordinatorlugu yaptı. Ardından Loreal Profesyonel ürünler departmanında işe başladı. Daha sonrasında Mehmet Tatlı Akademi de eğitim ve Artistik direktörlüğü yaptı. 2010 yılında dünyaca ünlü trend vision yarışmasında yaptığı saç ve makyaj ile finalist oldu.

Dünyaca ünlü markalardan ve kişilerden eğitimler gördü. Aldığı eğitimlerle birlikte kendine özel eğitimler yarattı ve Türkiye'deki kuaförlere ve makyaj artistlerine eğitimler düzenledi.

2016 yılında Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN