Dursun Özbek, Erden Timur'a canlı yayında yanıt verdi: "Ben onun babası yaşındayım..."

Dursun Özbek, Erden Timur'a canlı yayında yanıt verdi: "Ben onun babası yaşındayım..."

Okan Buruk için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, görevinden istifa eden Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına yanıt vererek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa eden Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına yanıt verdi.

Okan Buruk için düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dursun Özbek, dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Timur'un 'tutunacak dalım kalmadı' açıklamasına yanıt veren Özbek, "Tutunacak bir dal dediniz... Galatasaray koca bir çınar. Eğer tutunacak bir dal ararsan mutlaka vardır." diye konuştu. Timur ayrıca, "Erden beyin kime kırgın olduğunu düşünüyorsunuz? Başkanlık için söz vermiş miydiniz?" sorusunu "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, ben onun babası yaşındayım ve başkanıyım." şeklinde yanıtladı.

Özbek'in bu açıklaması sonrasında gözler Timur'a çevrildi. Timur'un Özbek'in bu açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN