Dursun Özbek açıkladı: Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu takımda kalacak mı?

Dursun Özbek açıkladı: Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu takımda kalacak mı?

Trendyol Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da kadronun önemli isimlerinden Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun, sarı-kırmızılı kulüpte devam edip etmeyeceği belli oldu. Başkan Dursun Özbek, kesin bir dille oyuncuların satışına izin vermeyeceğini açıkladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de olağanüstü bir sezonu geride bırakan Galatasaray'da, gelecek sezonun çalışmaları devam ediyor. Takıma gelecek yıldızlar kadar gidecek isimler de taraftarların merak konusu olmuştu. TRT Spor'a konuşan Başkan Dursun Özbek, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun gelecekleri hakkında merak edilenlere açıklık getirdi.

Dursun Özbek kimdir, serveti ne kadar? Dursun Özbek nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? - Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

''Şu anda şampiyon kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz'' diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sunucu Özgür Buzbaş'ın ''Kerem ve Barış gibi oyuncuları satmayacağız diyorsunuz ama ciddi teklif gelirse değerlendirirsiniz herhalde'' şeklindeki sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

''Satmıyorum ya zorla mı? (Gülerek) Ara transfer döneminde Okan Buruk'a 'Öyle bir transfer politikası yap ki kadroyu 2024-25 yılına göre hazırla' dedim. Ara transfer dönemlerinde çok başarı alınamıyor. Onu farklı değerlendirdiler. Başkan para harcamak istemiyor dediler ama o doğru değildi. Aldığımız sol bek gelecek sezon için yapılan bir transferdi.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN