Canlı maç izle MKE Ankaragücü - Sivasspor Bein Sports 2

Canlı maç izle MKE Ankaragücü - Sivasspor Bein Sports 2

Spor Toto Süper Lig 7. Haftasında MKE Ankaragücü, kendi evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Süper Lig’deki kötü gidişata dur demek isteyen iki takımın hedefinde de 3 puan var. Peki, MKE Ankaragücü Sivasspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

MKE Ankaragücü ve Sivasspır bu akşam başkentte kozlarını paylaşacak. Düşme potasında yer alan iki takımda bulundukları konumdan kurtulmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Peki, MKE Ankaragücü Sivasspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

ankaragücü

MKE ANKARAGÜCÜ İLK GALİBİYETİNİN PEŞİNDE

Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan başkent ekibinde sabır taşı çatlamak üzere. Ömer Erdoğan yönetimindeki Ankaragücü çıkışa geçerek düşme potasından çıkmak istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşan MKE Ankaragücü son dakikalarda gelen golle yenilgiye uğramıştı. Rakibi Sivasspor karşısında aynı hatayı yapmak istemeyen Ankaragücü, bu kötü gidişata son vermek istiyor.

sivasspor

RIZA ÇALIMBAY’IN YENİ SINAVI MKE ANKARAGÜCÜ

Avrupa’dan galibiyetle dönerek bizleri sevindiren Sivasspor aynı performansı lige de yansıtmak istiyor. Avrupa karşılaşması için yola çıkan ve havaalanında formaları kaybolan Sivas ekibi CFR Cluj’u deplasmanda az kadro sayısıyla galip etmeyi başarmıştı. Süper Lig’e galibiyetle dönen Rıza Çalımbay’ın yeni sınavı MKE Ankaragücü!

MKE ANKARAGÜCÜ SİVASSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

MKE Ankaragücü Sivasspor mücadelesi saat 20.00’da beIN Sports 2 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

MKE ANKARAGÜCÜ SİVASSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ

MKE Ankaragücü: Bahadır Güngör, Marlon, Atakan Çankaya, Mujakic, Oğuz Ceylan, Pedrinho, Ariyibi, Tolga Ciğerci, Taylan Antalyalı, Beridze, Sowe

Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Uğur Çiftçi, Appindangoye, Goutas, N’Jie, Sabi’A, Charisis, Ulvestad, Gradel, Angielski

MKE ANKARAGÜCÜ SİVASSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

MKE Ankaragücü Sivasspor mücadelesinde görev alacak hakemler belli oldu. MKE Ankaragücü Sivasspor karşılaşmasında Barış Saka başlama düdüğünü çalacak. Saka’nın yardımcılığını İsmail Şencan ve Tuğberk Curbay üstlenecek. VAR uygulamasında ise Emre Malok ve Erkan Engin görev alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN