Bunu kimse beklemiyordu! Galatasaray'da Icardi depremi: Yollar ayrılıyor...

Bunu kimse beklemiyordu! Galatasaray'da Icardi depremi: Yollar ayrılıyor...

102 puanlı şampiyon Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Erden Timur'un ardından Icardi'nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak ligdeki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Son dönemde dikkat çekici transferlere imza atan Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un görevinden istifa etmesi sarı-kırmızılı camiada büyük bir üzüntüye neden olurken bu kez de Icardi'nin takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

102 puanlı rekor şampiyon Galatasaray'da sular durulmuyor. Son dönemde Icardi, Torreira ve Mertens gibi yıldı isimlerin takıma kazandırılmasında büyük rol oynayan Erden Timur'un görevinden istifası sonrasında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Aslan'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi, Erden Timur'un istifası sonrasında takımdan ayrılmayı düşünmeye başladı.

Di Marzio, Erden Timur'un istifasının ardından Mauro Icardi'nin takımdan ayrılığının oldukça güçlü bir ihtimal haline geldiğini söyledi.

Haberde; Mauro Icardi'nin Erden Timur'un projesine inandığı için Galatasaray'a transfer olduğu ve burada kalmaya karar verdiği ifade edildi.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Icardi, geride bıraktığımız sezon 47 karşılaşmada görev alırken takımına 32 gol 12 asistlik katkı sundu. Arjantinli yıldız, Süper Lig'de kaydettiği 25 gol ile sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN