Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı kolundan tutup getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı kolundan tutup getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan siyah-beyazlılar peş peşe transfer haberlerini duyurmaya devam ediyor. Kadrosuna birçok yıldızı katan Kara Kartal'dan yeni bir bomba haber geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı! Başkan Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı kolundan tutup getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen Kara Kartal'dan yılın bomba haberi geldi. Beşiktaş'ta transfer harekatı başladı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı kolundan tutup getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak şampiyonluğa oynamak isteyen siyah-beyazlılardan peş peşe transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber ise taraftarları heyecanlandırdı. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, sol bek transferi için Milan'ın 27 yaşındaki futbolcusu Fode Ballo-Toure'yi gündemine aldı. Siyah beyazlıların İtalyan ekibiyle anlaştığı ancak oyuncudan olumlu dönüş alamadığı belirtildi.

yeni-proje-2024-07-17t090138-515.jpg

HASAN ARAT 12 MİLYON EUROLUK YILDIZI KOLUNDAN TUTUP GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Siyah beyazlı takım, bonservisi Milan'ıda olan sol bek Fode Ballo-Toure için İtalyan deviyle anlaştı. Milan'ı ikna eden Beşiktaş, oyuncuyla anlaşma sağlayamadı. 27 yaşındaki tecrübeli sol bekin, İngiliz kulüplerini beklemeyi tercih ettiği ifade edildi.

yeni-proje-2024-07-17t090152-166.jpg

Geçtiğimiz sezonu Fulham'da kiralık olarak geçiren Toure, Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Daha önce PSG, Monaco, Lille ve Fulham formaları da giyen tecrübeli isim, kariyeri boyunca 213 maça çıktı ve 3 gol, 13 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN