Beşiktaş'ta deprem yaratacak ayrılık! Hasan Arat 9 futbolcunun biletini kesti gönderiyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar

Beşiktaş'ta deprem yaratacak ayrılık! Hasan Arat 9 futbolcunun biletini kesti gönderiyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son ayrılık haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş'ta deprem yaratacak ayrılık! Hasan Arat 9 futbolcunun biletini kesti gönderiyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar. İşte Beşiktaş'tan gönderilecek oyuncuların listeleri...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemine bomba gibi giren siyah-beyazlılar Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi isimleri kadrosuna kattı. Yapılan transferler taraftarları heyecanlandırırken Kara Kartal'dan ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Beşiktaş'ta deprem yaratacak ayrılık! Başkan Hasan Arat 9 futbolcunun biletini kesti gönderiyor. Takım arkadaşlarıyla vedalaştılar.

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM YARATACAK AYRILIK

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Birçok yıldızı transfer eden siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Siyah-beyazlı kulüpteki 19 olan yabancı sayısını düşürmek için Brad Friedel'den haber bekleniyor. Yönetim danışmanlığı görevine getirilen Amerikalı futbol adamının öncelikli görevi oyuncu satışı üzerine.

yeni-proje-2024-07-18t130300-044.jpg

HASAN ARAT 9 FUTBOLCUNUN BİLETİNİ KESTİ GÖNDERİYOR! TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTILAR

Şu ana dek sadece Valentin Rosier ile sözleşme fesih yoluyla vedalaşan Beşiktaş'ta artık ayrılıkların da bir an önce olması isteniyor.

yeni-proje-2024-07-18t130340-121.jpg

Sabah'ın haberine göre siyah-beyazlılar, başta Rebic, Chamberlain, Montero ve Amartey olmak üzere en az 8-9 oyuncuyu göndermeyi planlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN