Beşiktaş'a 18 milyon euroluk süper yıldız! Portekiz Milli Takımı'nın vazgeçilmez ismi: Kartal bombayı patlatıyor...

Beşiktaş'a 18 milyon euroluk süper yıldız! Portekiz Milli Takımı'nın vazgeçilmez ismi: Kartal bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, 18 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı. Kartal, Portekiz Milli Takımı'nın yıldız ismi için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 18 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekip, Portekiz Milli Takımı'nın vazgeçilmez ismine kancayı taktı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un yönetiminde yeni sezon çalışmalarını ve transfer planlamasını yürüten Beşiktaş, 18 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı. Transfer döneminin başladığı günden bu yana Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile ve Can Keleş'i kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez de orta saha takviyesi için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Beşiktaş, İspanyol ekibi Real Betis formasını giyen William Carvalho'yu gündemine aldı.

Geçen yaz ve ocak ayında da Portekizli orta sahayı transfer gündemine alan Beşiktaş'ın yıldız oyuncu için yeniden devreye girdiği öne sürüldü. İspanyol ekibinin bu kez Portekizli oyuncu ile ayrılık yaşamaya sıcak baktığı öne sürüldü.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME

Siyah-beyazlı ekibin, 32 yaşındaki orta saha oyuncusu için Betis'e 4 milyon euroluk teklifte bulunduğu iddia edildi. Kartal'ın ayrıca yıldız oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Portekizli oyuncunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı ve görüşmelerin son aşamaya geldiği öne sürüldü.

William Carvalho'da yeni gelişme! Real Betis'ten Beşiktaş cevabı

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan 32 yaşındaki orta saha için bugüne dek toplamda 18,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli futbolcu Portekiz Milli Takımı formasını toplamda 80 karşılaşmada terletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN