Cedi Osman'ın yeni takımı belli oldu

Cedi Osman'ın yeni takımı belli oldu

Milli isim Cedi Osman, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile anlaştı.

Milli basketbolcu Cedi Osman, NBA kariyerinde San Antonio Spurs ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Euroleague şampiyonu Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Panathinaikos'un Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Cedi Osman'ın takıma katıldığını duyurdu.

Cedi Osman, sosyal medya hesabından "#TheFirstCedi" etiketiyle transferini doğruladı ve bu gelişmeyi hayranlarıyla paylaştı.

KARİYERİNE AVRUPA'DA DEVAM EDECEK

29 yaşındaki Cedi Osman, geçtiğimiz günlerde Real Madrid ile de anılmıştı. Ancak, son olarak Yunan ekibi Panathinaikos ile anlaşarak kariyerine Avrupa’da devam etme kararı aldı.

Geçen sezon San Antonio Spurs ile 72 maça çıkan Cedi Osman, ortalama 6.8 sayı, 2.5 ribaund ve 1.7 asistle performans sergilemişti. Anadolu Efes altyapısından yetişen Osman, 2017 yılında NBA'e adım atmış ve 6 sezon Cleveland Cavaliers'ta forma giymişti. Geçtiğimiz sezonunu San Antonio'da geçiren Cedi, şimdi Euroleague’de Panathinaikos’un başarısı için mücadele edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN