Beşiktaş'a 18 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 238 gol 162 asist... Mario Gomez aracı olacak!

Beşiktaş'a 18 milyon euroluk gol makinesi! Kartal bombayı patlatıyor: 238 gol 162 asist... Mario Gomez aracı olacak!

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 18 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kartal, bu transfer için eski yıldızı Mario Gomez'i devreye sokacak.

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da yıldız isimleri kadrosuna katmanın çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda hücum hattına kaliteli isimleri katmayı planlayan siyah-beyazlı ekip,, 18 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, Alman dünya yıldızına kancayı taktı.

Fanatik'in haberine göre; Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, gözünü Almanya'ya dikti. Kartal bu bölgeye Dortmund formasını terleten Marco Reus ya da İnter formasını terleten Davvy Klaassen'den birini katmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlı ekibin, iki oyuncuyla da yaptığı görüşmelerde büyük mesafe aldığı iddia edildi. Marco Reus'un transferi için Beşiktaş'ın eski Alman yıldızı Mario Gomez'in devreye girmesi ve Alman golcüyü siyah-beyazlı ekibe transfer olması konusunda ikna etmeye çalışması bekleniyor.Marco Reus - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 34 yaşındaki Alman golcü, bu sezon Dortmund forması altında 40 karşılaşmada görev alırken takımına 8 gol 9 asistlik katkı sundu.

Futbol kariyeri boyunca 626 karşılaşmada görev alan Alman golcü bu karşılaşmalarda 238 gol162 asiste imza attı. Alman golcü için bugüne dek toplamda 18 milyon euroluk bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN