Trabzonspor yeni defansını İngiltere'de buldu! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi:10 milyon euroluk savunmacı...

Trabzonspor yeni defansını İngiltere'de buldu! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi:10 milyon euroluk savunmacı...

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti. Fırtına, tarihe geçecek transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Yeni sezon çalışmalarını Abdullah Avcı'nın yönetiminde sürdüren Trabzonspor, bir yandan da takviye operasyonunu hızlandırdı. Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan bordo-mavili ekip, tarihe geçecek transfer hamlesi için harekete geçti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 3. sırada tamamlayarak beklentilerin altında kalan Trabzonspor, yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Transfer operasyonunu tecrübeli teknik adamı raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekip, gözünü 10 milyon euroluk savunmacıya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Savunma hattını yeniden kurma kararı alan Trabzonspor, İngiliz ekibi Newcastle United forması giyen İsviçreli stoper Fabian Schar ile de temasa geçti.

Bordo-mavili ekibin 32 yaşındaki savunma oyuncusu ve kulübüyle görüşmelere başladığı öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz ekibinin forması altında 47 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu.

Schär verlängert bei Newcastle: „Ein Vorbild an Konstanz und ein großer Teil unseres Erfolgs“ | Transfermarkt

EURO 2024'te İsviçre Milli Takımı formasını terleten tecrübeli savunma oyuncusu, Trabzonspor'a imza atması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk İsviçreli oyuncu olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN