Beşiktaş transferlere doymuyor! Hasan Arat 25 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Kanatların belini kıracak, hayırlı olsun

Beşiktaş transferlere doymuyor! Hasan Arat 25 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Kanatların belini kıracak, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile antrenmanlara devam eden siyah-beyazlılar, Immobile transferinde mutlu sona ulaştı. Takıma ek takviyeler yapmaya devam eden Kara Kartal yılın transferini patlattı. Beşiktaş transferlere doymuyor! Başkan Hasan Arat 25 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Kanatların belini kıracak, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Kadrosundaki eksiklikleri tamamlamak isteyen siyah-beyazlı ekip transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş transferlere doymuyor! Hasan Arat 25 milyon euroluk yıldızı getiriyor. Kanatların belini kıracak, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ TRANSFERLERE DOYMUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan siyah-beyazlılar bu sefer sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş, Benfica'nın 27 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu David Neres'i gündemine aldığı ve 2. Başkan Hüseyin Yücel'in bu transferi bitirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi.

yeni-proje-2024-07-14t125441-199.jpg

HASAN ARAT 25 MİLYON EUROLUK YILDIZI GETİRİYOR! KANATLARIN BELİNİ KIRACAK

Çalım yeteneği ve etkili ortalarıyla ön plana çıkan Sambacı geride bıraktığımız sezon Portekiz ekibiyle 35 maça çıktı. Neres söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 10 asistle oynayarak 15 gole direkt katkı sağladı.

yeni-proje-2024-07-14t125453-191.jpg

Portekiz ekibiyle 2027'ye kadar kontratı bulunan yıldız futbolcuya güncel verilere göre 25 milyon Euro değer biçiliyor. Başkan Hasan Arat'ın ise bu transferle yakından ilgilendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN