Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Barcelona'nın yıldızını alıp getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Barcelona'nın yıldızını alıp getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile transfer mesaisini sürdüren siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Barcelona'nın yıldızını alıp getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durmak ne bilmiyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş transfer çitasını arşa çıkardı! Hasan Arat Barcelona'nın yıldızını alıp getiriyor. İmzalar atıldı, hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ TRANSFER ÇİTASINI ARŞA ÇIKARDI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle defans hattı için transfer taraması yapan siyah-beyazlılar aradığı ismi buldu. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Barcelona'nın Fransız stoperi Clement Lenglet ile görüşmelere başladı.

yeni-proje-2024-07-25t093356-443.jpg

HASAN ARAT BARCELONA'NIN YILDIZINI ALIP GETİRİYOR! İMZALAR ATILDI, HAYIRLI OLSUN

Yaz transfer döneminde Rafa Silva, Ciro İmmobile gibi önemli hücumcuları alan Beşiktaş, stopere ise 33'lük Gabriel Paulista'yı getirmişti. Bir savunmacı daha almak isteyen Siyah-Beyazlılar, gözünü Barcelona'dan Clement Lenglet'e dikti. Katalan devi ile 29 yaşındaki futbolcu için görüşmeler başladı. Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da kiralık geçiren Lenglet, takımda düşünülmüyor.

yeni-proje-2024-07-25t093411-037.jpg

Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddeden deneyimli savunmacı, Beşiktaş'a olumlu yaklaştı. Barcelona, 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcudan herhangi bir gelir beklemiyor. Bonservissiz olarak bu transfer gerçekleşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN