Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaşıp gidiyor

Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaşıp gidiyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılarda takımdan ayrılacak isimler merak konusu oldu. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaşıp gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda takımdan gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Beşiktaş sonunda o futbolcudan kurtuluyor! Hasan Arat gözünün yaşına bakmadı. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaşıp gidiyor.

BEŞİKTAŞ SONUNDA O FUTBOLCUDAN KURTULUYOR

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi dünya starlarını kadrosuna katan siyah-beyazlılarda bu sefer ayrılık haberleri gelmeye başladı. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şoke etti. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın kurtulmak için çareler aradığı Vincent Aboubakar sonunda kendisine gelen tekliflerden birisini beğendi. Ancak bu sefer de isteyen kulüp 32 yaşındaki Kamerunlunun masraflarını karşılamak için aradığı sponsoru bulmakta zorlandı. Şimdi gözler Vincent Aboubakar'da. Maaşında indirime giderse transfer gerçekleşecek.

yeni-proje-2024-08-09t093228-382.jpg

HASAN ARAT GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI! BAVULUNU TOPLAYIP ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞIP GİDİYOR

Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, Güney Afrikalı teknik direktör Rulani Mokwena'nın çalıştırdığı Wydad Casablanca kulübüne transfer olma teklifini değerlendirdi.

yeni-proje-2024-08-09t093244-206.jpg

Siyah-beyazlılarla gelecek yıl sonuna kadar sözleşmesi bulunan forvet oyuncu Casablanca'ya geçme şansını kabul etti. Ancak Fas takımının yönetimi yıldız oyuncunun yüksek maaşını karşılayabilecek sponsorları bulamadı. Bu yüzden şimdilik transfer gerçekleşmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN