Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 90 milyon euroluk gol makinesi: 349 gol 104 asist...

Beşiktaş bombayı patlatıyor! Kartal'a 90 milyon euroluk gol makinesi: 349 gol 104 asist...

Sezonu Türkiye Kupası şampiyonu olarak kapatan Beşiktaş, yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda 90 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Süper Lig'de sezonun son maçında deplasmanda konuk olduğu Kasımpaşa'ya mağlup olan Beşiktaş, yeni sezona iddialı bir şekilde girmeyi hedefliyor. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, 90 milyon euroluk golcüye kancayı taktı.

Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak kötü geçen sezonu kupayla kapatan Beşiktaş, yeni sezonun transfer operasyonuna başladı. Yaz transfer döneminde yeniden yapılanmaya gitmesi beklenen siyah-beyazlı ekip, önceliği hücum hattına verdi.

Gol yollarını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş'ın yeni golcüsü belli oldu. Aboubakar ve Cenk Tosun ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan siyah-beyazlı ekip, 90 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, Fransız devi Marsilya formasını terleten Pierre-Emerick Aubameyang transferi için harekete geçti.

Kartal, Marsilya'dan ayrılması gündemde olan 34 yaşındaki Gabonlu gol makinesini transfer ediyor. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 34 yaşındaki gol makinesi, bu sezon Marsilya forması altında 51 karşılaşmada görev alırken 30 gol 11 asiste imza attı.

34 yaşındaki yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise 692 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 349 gol 104 asiste imza attı. Arsenal, Milan ve Barcelona gibi dev takımların formasını terleten yıldız golcü için bugüne dek toplamda 90 milyon euro bonservis bedeli ödendi.Pierre-Emerick Aubameyang tarihe geçti - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN