Beşiktaş bir taşla iki kuşu birden vurdu! Hasan Arat 75 milyon euroluk yıldızı bedavaya getiriyor. İngiliz devi ile anlaştılar

Beşiktaş bir taşla iki kuşu birden vurdu! Hasan Arat 75 milyon euroluk yıldızı bedavaya getiriyor. İngiliz devi ile anlaştılar

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Hücum hattını özel isimlerle güçlendiren siyah-beyazlılar bu sefer kanat için birçok yıldızı gündemine aldı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş bir taşla iki kuşu birden vurdu! Hasan Arat 75 milyon euroluk yıldızı bedavaya getiriyor. İngiliz devi ile anlaştılar. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile güçlü bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar birbirinden yıldız isimlerle anlaşıyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş bir taşla iki kuşu birden vurdu! Başkan Hasan Arat 75 milyon euroluk yıldızı bedavaya getiriyor. İngiliz devi ile anlaştılar.

BEŞİKTAŞ BİR TAŞLA İKİ KUŞU BİRDEN VURDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer dönemini verimli geçiren siyah-beyazlılarda sürpriz bir gelişme yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Manchester United forması giyen Antony'yi radarına aldı. Manchester United, Antony'yi kiralama fikrine açık. Kanat oyuncusu 2 yıl önce Ajax'tan yaklaşık 100 milyon avro'ya geldi. Ancak futbolundan çok sıkıntılı hayatıyla gündem oldu.

yeni-proje-2024-07-21t105825-416.jpg

HASAN ARAT 75 MİLYON EUROLUK YILDIZI BEDAVAYA GETİRİYOR! İNGİLİZ DEVİ İLE ANLAŞTILAR

United, Antony'nin performansının yakın zamanda iyileştiğini göremedi. Bu yüzden Brezilyalı kanat oyuncusunu kiralamaya açık. Tek şart Antony'yi kiralayan kulübün haftalık 80 bin Euro olan (4.1 milyon Euro) maaşının tamamını üstlenmesi.

yeni-proje-2024-07-21t105839-439.jpg

ESPN'in haberi menajerleri harekete geçirdi... Beşiktaş', "maaşını ödeyin kiralama bedeli vermeden Antony'yi alın. Kanatta oynatın" teklifi yaptı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın ise bu transferi yakından takip ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN