Cristiano Ronaldo bir kez daha futbol tarihine geçti

Cristiano Ronaldo bir kez daha futbol tarihine geçti

Cristiano Ronaldo, kariyerinde 900. golünü atarak futbol tarihinde 900 gol atan ilk futbolcu oldu.

UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup'ta oynanan maçta Portekiz, Hırvatistan'ı 2-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Başkent Lizbon'da oynanan karşılaşmada, Portekiz 7. dakikada Jose Diogo Dalot'un golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 34. dakikasında sahneye çıkan Cristiano Ronaldo, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydederek tarihe geçti. Hırvatistan, 41. dakikada Dalot'un kendi kalesine attığı golle farkı bire indirse de Portekiz, skoru koruyarak galibiyete uzandı.

900 GOL BARAJINI AŞAN İLK FUTBOLCU

Bu maç, 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo için özel bir anlam taşıdı. Dünyaca ünlü yıldız, attığı golle kariyerinde 900 gol barajını aşan ilk futbolcu unvanını elde etti. Ronaldo, bu tarihi başarıyı büyük bir turnuvada, milli takım formasıyla elde ederek bir kez daha adını futbol tarihine altın harflerle yazdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN