Batshuai’nin golü ofsayt mı? Erman Toroğlu şoke eden gerçeği canlı yayında açıkladı

Milyonlarca Türk futbolseverin beklediği Süper Lig heyecana başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray ilk karşılaşmalarında 3 puanı almayı bildi ancak sarı-kırmızılıların Hatayspor ile olan maçı gündemde tartışılmaya devam ediliyor. Özellikle 'Batshuai’nin golü ofsayt mı?' sorusu sosyal medyada tartışılırken eski hakem ve futbolcu Erman Toroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Toroğlu şoke eden gerçeği canlı yayında açıkladı. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Galatasaray, Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek ilk 3 puanını aldı. Karşılaşmada oynadığı futbolla eleştirilerin hedefinde olan sarı-kırmızılılarda tartışmalar büyürken Batshuai’nin golü tartışılmaya devam ediliyor. Sosyal medyada milyonlarca taraftar 'Batshuai’nin golü ofsayt mı?' sorusunu araştırırken eski hakem ve futbolcu Erman Toroğlu'ndan beklenen açıklama geldi. Erman Toroğlu şoke eden gerçeği canlı yayında açıkladı.

BATSHUAI'NİN GOLÜ OFSAYT MI?

Trendyol Süper Lig'de ilk haftanın açılış maçında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı - kırmızılılar, 78. dakikada Mauro Icardi'nin yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. Topun başına geçen Arjantinli yıldız, kaleci ve meşin yuvarlağı farklı köşelere göndererek skoru 1-1'e getirdi.

90. dakikada ise sahneye oyuna sonradan giren Michy Batshuayi sahneye çıktı ve Galatasaray'a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray sezona 3 puanla başladı. Hatayspor ise puanlı başlangıcı son dakikada yediği golle kaçırmış oldu.

yeni-proje-2024-08-11t102916-126.jpg

ERMAN TOROĞLU ŞOKE EDEN GERÇEĞİ CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Sosyal medyada en çok sorulan sorulardan biri ise 'Batshuai’nin golü ofsayt mı?' oldu. Merak edilen soruyu canlı yayında açıklayan Erman Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

yeni-proje-2024-08-11t102909-547.jpg

"Yayıncı kuruluştaki arkadaşlar, komiteler değişince bunların su yolları değişti. Bunlar yorum yaparken bile suratları tuhaf. Batshuayi'nin pozisyonunun ofsayt ile alakası yok! Bunlar, telefonla 'bunu söyle' diye talimat alıyorlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN