Aziz Yıldırım Kongreyi neden terk ettiğini açıkladı: Ali Koç bana 'Gerekirse kavga edelim' dedi

Aziz Yıldırım Kongreyi neden terk ettiğini açıkladı: Ali Koç bana 'Gerekirse kavga edelim' dedi

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım kongreden neden ayrıldığını açıkladı. Ali Koç'un "Gerekirse kavga edelim" dediğini belirten Yıldırım kendisinin kavga ortamından kaçınmak için kongreyi terk ettiğini ifade etti.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresinde kavgalar çıkabileceğini öngördüğünü belirterek stadı terk etti ve divan seçimlerinin adil yapılmadığını iddia etti. Delegelere oylarına sahip çıkmaları çağrısında bulunan Yıldırım, Fenerbahçe'nin halkın takımı olması gerektiğini vurguladı ve Mourinho'nun seçim sürecinde kullanılmasının yanlış olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, bugün başlayan kongrede stadı terk ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

ali-koc-aziz-yildirim.jpg

"Bütün delegeleri oylarına sahip çıkmaya çağırıyorum" diyen Yıldırım, "Holdinglerin takımı mı olacağız halkın takımı mı olacağız, ona karar versinler. Biz halkız, holding değiliz. Bütün delegeler oylarını ona göre versinler. Mourinho'yu seçim sathında kullanmak yanlıştır. Mourinho Fenerbahçe'nin teknik direktörüdür. Onu tartışmaya açmak kadar yanlış bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.

aziz-yildirim1.jpg

Stattan ayrılmasıyla ilgili de konuşan Aziz Yıldırım, "Kavgaların çıkacağını gördüğüm için gittim. Ali Bey bana diyor ki, 'Gerekirse kavga edelim'. Bunu gördüğüm için ayrıldım. Bizim derdimiz seçim kazanmak değil, Fenerbahçe'nin kazanması. Dürüstçe bir divan seçimi yapılmadı. Tek tek okuyacaktı maddeleri, oylamaya sunacaktı" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN