Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a imza attı...

Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a imza attı...

Yeni sezonda beşinci yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, yılın transferini bitirdi. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katarak ezeli rakibine tarihi transfer çalımı attı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki 24. zaferini elde eden Galatasaray, yeni sezonda da şampiyonluğu hedefliyor. Beşinci yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye tarihi transfer çalımını attı.

Geride bıraktığımız sezonu 102 puan ile tamamlayarak tarihi bir şampiyonluk yaşayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı, Süper Lig'de ise 25. şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, ilk bombayı patlattı.

Arjantinli süper yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek kaliteli bir golcü arayışında olan Galatasaray, yeni golcüsüne kavuştu.

TRT Spor'un haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Fenerbahçe formasını terleten Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı ekibin golcü oyuncuyu sağlık testine soktuğu öğrenildi.

Aslan'ın Belçikalı golcünün transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli golcü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Belçikalı golcü, Galatasaray'dan yıllık 3 milyon euro maaş kazanacak.

Geçen sezon Fenerbahçe forması altında 43 karşılaşmada görev alan Belçikalı golcü, bu karşılaşmalarda 23 gol 4 asiste imza attı. Belçikalı golcü, Fenerbahçe forması altında toplamda 75 karşılaşmalarda görev alırken Sarı-Lacivertli ekipte 44 gol 5 asistlik katkıya imza attı.

Michy Batshuayi, Fenerbahçe formasını son kez mi giydi? | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN