Aslan'da sürpriz ayrılık! Galatasaray taraftarını yıkan haber! Yerine gelecek isim şimdiden belli oldu...

Aslan'da sürpriz ayrılık! Galatasaray taraftarını yıkan haber! Yerine gelecek isim şimdiden belli oldu...

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayarak Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci zaferini elde eden Galatasaray'dan sürpriz bir ayrılık kararı geldi.

Okan Buruk liderliğinde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk elde ederek ligdeki zafer sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

2023-24 sezonunda 102 puanla tarihi bir şampiyonluk elde eden Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık kararı geldi. Sarı-kırmızılı ekipteki ayrılık haberi taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

A Spor'dan Emre Kaplan'ın haberine göre; Son yıllarda Icardi, Torreira, Mertens ve Sanchez gibi yıldız isimlerin takıma kazandırılmasına büyük rol oynayan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, görevi bırakma kararı aldı.

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Kaplan, paylaşımında "Galatasaray’da Erden Timur’un ayrılık kararı sonrası Sportif A.Ş’ye iki başkan vekili atanacak. İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş başkan vekilliği görevini üstlenecekler. İbrahim Bey aynı zamanda yönetimde yer alıyor, Maruf Bey ise 3 dönemdir Sportif A.Ş’de yönetici." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan son yıllarda yaptığı transferler sebebiyle 'transfer sihirbazı' olarak anılan Erden Timur'un basın toplantısı düzenleyerek sarı-kırmızılı ekibe veda edeceği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin konuyla ilgili olarak resmi açıklama yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN