Aslan'a 400 milyon euroluk dünya yıldızı! Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 331 gol 207 asist...

Aslan'a 400 milyon euroluk dünya yıldızı! Galatasaray yüzyılın transfer bombasını patlatıyor! 331 gol 207 asist...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek Galatasaray, tarihi bir transfer operasyonu için harekete geçti. Aslan, 400 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek yıldızlarla dolu bir takım kurmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, 400 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu elde eden Galatasaray, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho transferini gölgede bırakacak bir transfere imza atmayı hedefliyor.

Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak kadrosuna yıldız isimleri dahil etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılı ekip, 400 milyon euroluk dünya yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sportcell'in haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal formasını terleten Brezilyalı süper yıldız Neymar'ı transfer gündemine aldı.

Aslan'ın 32 yaşındaki golcü oyuncunun sakatlık raporunu incelemeye başladığı öne sürüldü. Sarı-Kırmızılı ekibin ayrıca Arap ekibinin yöneticileriyle de temaslara başladığı öne sürüldü.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon Al Hilal'de sadece 5 maçta görev alan Neymar, 1 gol 3 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 32 yaşındaki süper yıldız, futbol kariyeri boyunca 547 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 331 gol 207 asiste imza attı.

Neymar'ın yeni takımı belli oluyor - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Daha önce Barcelona ve PSG gibi dev takımların formasını terleten yıldız golcü için bugüne dek toplamda 400 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN