Aslan yılın transfer bombasını patlattı! Alman dünya yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Aslan yılın transfer bombasını patlattı! Alman dünya yıldızı Galatasaray'a imzayı attı...

Yeni sezonda 25. şampiyonluğa ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, yılın transfer bombasını patlattı. Aslan, Alman dünya yıldızıyla el sıkıştı.

Süper Lig'i 102 puan ile şampiyon olarak tamamlayarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezonda 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yılın transfer bombasını patlattı.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yeni orta sahasını Almanya'da buldu. Geçtiğimiz sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 32 milyon euroluk orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşmaya vardı.

A Spor'dan Haldun Domaç'ın haberine göre; Galatasaray, Alman orta saha oyuncusu Leon Goretzka'nın transferi için Alman yıldız ve Bayern Münih ile her konuda anlaşmaya vardı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Domaç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Leon Goretzka ve Bayern'le her konuda anlaştı. Transferde Sacha Boey pazarlığı var. Görüşmede bulunan tarafları ve maddi detayları da açıklayacağım."

Goretzka'nın güncel piyasa değerinin 30 milyon euro olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu geride bıraktığımız sezon Münih forması altında 42 karşılaşmada görev alırken 6 gol 11 asiste imza attı.

Futbol kariyeri boyunca 450 karşılaşmada forma terleten Alman orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 91 gol 75 asiste imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Leon Goretzka - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN