Anlaşma tamam! Nuri Şahin dünya devinin başına geçiyor: Resmi açıklama an meselesi

Anlaşma tamam! Nuri Şahin dünya devinin başına geçiyor: Resmi açıklama an meselesi

Geride bıraktığımız sezon Ocak ayında Antalyaspor ile yollarını ayıran Nuri Şahin, dünya devinin başına geçiyor. Alman basını Nuri Şahin'in yeni takımını açıkladı.

Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de Antalyaspor'da başlayan genç teknik adam Nuri Şahin, dünya devinin başına geçiyor. Alman basını, söz konusu gelişmeyi son dakika olarak duyurdu.

Geride bıraktığımız sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde tarihi sonuçlara imza atarak finale kadar yükselen Borussia Dortmund'da sıcak saatler yaşanıyor. Alman teknik adam Edin Terzic ile yollarını ayıran Alman devinin yeni patronu belli oldu.

Almanya'nın önde gelen yayın organlarından Bild'in haberine göre; Terzic ile yollarını ayıran Dortmund'u yeni sezonda Nuri Şahin çalıştıracak.

Alman devinin Nuri Şahin'i kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 35 yaşındaki genç teknik adam geçen sezon Antalyaspor'u çalıştırmış Ocak ayında ise Akdeniz ekibinden ayrılarak Terzic'in ekibine katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN