Ali Koç'tan teknik direktör hamlesi: Stefano Pioli

Ali Koç'tan teknik direktör hamlesi: Stefano Pioli

Fenerbahçe'de merakla beklenen başkanlık seçimlerine sayılı gün kaldı. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine; Ali Koç'tan cevap gecikmedi. Ali Koç, seçildiği takdirde Milan'ı çalıştıran Stefano Pioli'yi göreve getirecek.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe'de başkanlık seçimlerine çok az kaldı. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmak üzere olan Fenerbahçe'de, önümüzdeki sezon İsmail Kartal görevine devam etmeyecek. Başkan adayı Aziz Yıldırım, seçildiği takdirde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı.

Pioli calls for 'big response' from AC Milan players amid winless run | Reuters

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan da Aziz Yıldırım'a cevap gecikmedi. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Ali Koç, AC Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'yi önümüzdeki sezon takımın başına getirmek istiyor. Mario Branco, Pioli'nin temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartlarını sordu.

60 yaşındaki Pioli, kariyerinde 1 kupa kazandı. Tecrübeli çalıştırıcı, 2021-2022 sezonunda Milan ile Serie A şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN