Ali Koç'tan tarihi hamle! Aziz Yıldırım'ın ardından bir çalım da Dursun Özbek'e: Yer yerinden oynayacak...

Ali Koç'tan tarihi hamle! Aziz Yıldırım'ın ardından bir çalım da Dursun Özbek'e: Yer yerinden oynayacak...

Gelecek hafta yapılacak başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yııldırım'ın ardından bu kez Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e tarihi transfer çalımını attı.

İsmail Kartal yönetiminde topladığı 99 puan ile Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek hafta sonu yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım, başkanlık için yarışacak.

"Başkan seçilirsem takımın başına Mourinho'yu getireceğim" çıkışına imza atarak dikkatleri üzerine çeken Aziz Yıldırım'a tarihi bir çalım atarak Portekizli teknik adam ile anlaşmaya varan Ali Koç, bu kez de Galatasaray'ın Başkanı Dursun Özbek'e transfer çalımı attı.

Yeni sezonda Süper Lig'de ve Avrupa'da şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Gazeteci Hakan Gündoğar'ın aktardığına göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Barcelona formasını terleten Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan ile anlaşmaya vardı.

Başkan Koç'un seçimi kazanması halinde Alman orta saha oyuncusunun yeni sezonda Fenerbahçe forması terletmesi bekleniyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu, bir süredir Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyordu.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Barcelona forması altında 51 karşılaşmada görev alırken 5 gol 14 asiste imza attı. Yıldız orta saha oyuncusunun Barcelona ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek.ÇANAKKALE OLAY - İlkay Gündoğan Alman mı Türk mü? İlkay Gündoğan neden Almanya'yı seçti?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN