35 yaşındaki gol makinesi Galatasaray'a transfer oluyor: 141 gol 122 asist...

35 yaşındaki gol makinesi Galatasaray'a transfer oluyor: 141 gol 122 asist...

Yeni sezonda Okan Buruk yönetiminde 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 35 yaşındaki gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yeni sezon çalışmalarını Okan Buruk'un yönetiminde sürdüren Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşıp 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, 35 yaşındaki gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana yalnızca Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, hücum hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, gözünü 35 yaşındaki golcüye dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir takım kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, transfer operasyonunda yıldız oyunculara yöneldi.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Hırvat ekibi Hajduk Split formasını terleten Hırvat golcü Ivan Perisic'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan deneyimli golcü, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Hırvat ekibinin formasını terletmiş, Temmuz ayının başında ise bonservisiyle Split'e imza atmıştı.

35 yaşındaki yıldız golcü geçen sezon Split forması altında yalnızca 8 karşılaşmada görev alırken sadece 1 gol kaydetmişti. Hırvat golcünün Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 608 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 141 gol 122 asiste imza attı.

VIDEO: Ivan Perišić reignites Hajduk spirit with stunning first goal - News - Nogomania

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN