27 milyon euroluk orta saha Galatasaray'a 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi: İmzalar atılıyor...

27 milyon euroluk orta saha Galatasaray'a 'evet' dedi! Resmi açıklama an meselesi: İmzalar atılıyor...

Transfer döneminin en sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, 27 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için gün sayıyor.

Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna kattıktan sonra transferde sessizliğe bürünen Galataaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 27 milyon euroluk orta sahanın transferinde mutlu sona ulaştı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, 27 milyon euroluk orta sahanın transferi için geri sayıma geçti.

Gazeteci Nevzat Dindar'ın aktardığına göre; Galatasaray, Rus devi Zenit formasını terleten Brezilyalı ota saha saha oyuncusu Wendel'in transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı ekibin Rus devine bonuslar dahil olmak üzere 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Transferin kısa süre içerisinde tamamlanması ve Brezilyalı orta saha oyuncusunun kısa üre içerisinde sarı-kırmızılı ekibe imza atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 27 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu geçen sezon Zenit forması altında 35 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 10 asistlik katkı sundu.

Wendel - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN