119 yıllık Galatasaray tarihinde bir ilk! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 29 milyon euroluk golcü imzayı atıyor...

119 yıllık Galatasaray tarihinde bir ilk! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 29 milyon euroluk golcü imzayı atıyor...

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak amacıyla iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, 29 milyon euroluk golcü için harekete geçti. Aslan, 119 yıllık tarihinde bir ilke imza atmayı hedefliyor.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, tarihi bir transfer hamlesine imza atmak için kolları sıvadı. Aslan, 29 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak ligdeki şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, Devler Ligi'ne play-off aşamasından başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Arjantinli süper yıldızı Icardi ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışında olan Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 29 milyon euroluk golcünün transferi için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bonservisi Hollanda ekibi Ajax'ta bulunan Gürcü santrfor Georges Mikautadze'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Sezonu, Fransız ekibi Metz forması altında geçiren golcü oyuncunun Temmuz ayında 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız ekibine transfer olması bekleniyor.Georges Mikautadze - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 23 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon görev aldığı 31 karşılaşmada 14 gol 4 asiste imza attı. Sarı-kırmızılı ekibin Gürcü oyuncu ile görüşmelere başladığı, genç yıldızın da sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Georges Mikautadze, Galatasaray'a imza atması halinde 119 yıllık Galatasaray tarihindeki ilk Gürcü futbolcu olarak tarihe geçecek. Kısa süre içerisinde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN