114 gol 28 asist! Galatasaray transfer bombasını asıl şimdi patlattı: 25 yaşındaki dünyanın en değerli 4. golcüsü

114 gol 28 asist! Galatasaray transfer bombasını asıl şimdi patlattı: 25 yaşındaki dünyanın en değerli 4. golcüsü

Galatasaray'da transfer haberleri birbiri ardına geliyor. Bu kez 25 yaşındaki süper forveti duyurdu. 10 milyon euro maaşla 114 gol, 28 asistlik kariyerle dünyanın en değerli 4. golcüsü sarı kırmızılı forma giydirilecek. İşte Galatasaray'ın asıl transferi...

BURAK ÖZTOPRAK

Transfer sezonunun son günlerinde Galatasaray'dan atağa geçti. Birbirinden yetenekli oyuncularla ilgilenen sarı kırmızılı ekip, 25 yaşındaki genç forveti takımına katmayı hedefliyor. İşte genç forvetin kariyeri...

GOL MAKİNASI GALATASARAY'DA

Galatasaray, transfer dönemine damga vuracak bir hamle yaparak Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen’i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Nijeryalı gol makinasının maaşını ödemeyi kabul ederek büyük bir transfer başarısına imza attı. Osimhen’in sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyeceği ve yıllık 10 milyon euro maaş alacağı öğrenildi. Dünyanın en değerli 4. golcüsü olan Osimhen, 100 milyon euro piyasa değerine sahip.

vic-os.jpg

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN TRANSFER

Napoli ile yapılan kiralama anlaşmasında herhangi bir satın alma opsiyonu ya da yükümlülüğü bulunmuyor, bu da yıldız oyuncunun Galatasaray'da geçici olarak forma giyeceği anlamına geliyor. Buna rağmen, Osimhen’in İstanbul’a gelişi sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Kariyerinde 114 gol ve 28 asistlik performansıyla dikkat çeken Osimhen, Süper Lig'de ve Avrupa arenasında Galatasaray’ın hücum hattına büyük güç katacak. Galatasaray, bu transferle birlikte şampiyonluk yolunda iddialı bir adım daha atmış oldu. Yıldız oyuncunun yarın İstanbul’a gelmesi beklenirken, taraftarlar Osimhen’in sahaya çıkacağı günü iple çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN