Toplu taşımaya binecekler dikkat! 90 dakika boyunca ücretsiz oluyor: İBB'nin teklifi kabul edildi

Toplu taşımaya binecekler dikkat! 90 dakika boyunca ücretsiz oluyor: İBB'nin teklifi kabul edildi

O ilimizde toplu taşımaya binecekler dikkat! Belediyenin uzun süredir sunduğu teklifin kabul edilmesiyle birlikte, artık 90 dakikalık aktarma yolculukları ücretsiz oldu. İşte yeni gelişmenin detayları…

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 90 dakika ücretsiz aktarma teklifi seçimden sonra 2 defa UKOME’ye sunulmuş ancak kabul edilmemişti. İBB’nin hazırladığı ilk biniş itibariyle 90 dakika boyunca ücretsiz aktarma fırsatı sunan teklif şimdi UKOME’de kabul edildi.

SEÇİM VAADİNİ YERİNE GETİRDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, seçimlerden önce görevinin ilk 180 gününü kapsayan vaatlerinden biri olarak toplu taşımada ilk biniş sonrası 90 dakika içerisinde ücretsiz aktarma uygulaması konusunu UKOME ile görüştü.

izmir-toplu-tasimalarinda-ucretsiz-aktarma-1.jpg

Yapılan toplantıda, daha önce kabul edilmeyen teklif kabul edilirken, artık İzmir’de ilk binişin ardından 90 dakika boyunca yapılan aktarmalar ücretsiz oldu.

Daha önce UKOME tarafından teklifi 2 kere reddedilen Başkan Cemil Tugay ise Vazgeçmek yok. İzmirli 90 dakika hakkını istiyor. Kabul edilene kadar her UKOME toplantısına halkımızın bu talebini taşımaya devam edeceğiz'' demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN