Sarıyer'de batan tekneden acı haber: 11 gün sonra Emre Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı

Sarıyer'de batan tekneden acı haber: 11 gün sonra Emre Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul Sarıyer'de 11 gün önce içinde dört kişi ve bir köpeğin bulunduğu tekne battı. 3 kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarılırken, bir kişi denizde kayboldu. Arama çalışmalarının 11. gününde kayıp Emre Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sarıyer'de 20 Ağustos'ta meydana gelen tekne kazasında kaybolan Emre Erdoğan'ın cansız bedeni arama çalışmalarının 11. gününde bulundu.

Olay, 20 Ağustos Salı günü saat 22.00 sıralarında Sarıyer Tarabya açıklarında gerçekleşti. İçerisinde dört kişi ve bir köpeğin bulunduğu tekne henüz belirlenemeyen bir nedenle batmıştı. Kazanın ardından üç kişi ve köpek, çevredeki bir başka tekne tarafından kurtarıldı. Ancak 30 yaşındaki Emre Erdoğan, dalgalar tarafından sürüklenerek gözden kayboldu.

Arama-kurtarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda, Erdoğan'ın cesedi 31 Ağustos'ta gece saatlerinde Yeniköy açıklarında yüzeyde fark edildi. İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri, cesedi kıyıya çıkartarak adli tıp kurumuna gönderdi. Yapılan otopsi ve incelemeler sonucu cesedin kayıp Emre Erdoğan'a ait olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, teknenin batma nedeni araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN