LGS kampında öğrenciler ders başı yaptı

LGS kampında öğrenciler ders başı yaptı

Kırıkkale Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz akademik destek kampını başlattı. 120 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler bugün ders başı yaptı.

BAŞKAN ÖNAL ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önem doğrultusunda başlatılan akademik destek kampında 120 öğrenci bugün ders başı yaptı. Öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmayan Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Atatürk Gençlik ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne giderek, öğrencilere başarılar diledi.

KIRIKKALE BELEDİYESİ SONUNA KADAR YANINIZDA

Burada öğrencilere seslenen Başkan Önal, “Umarım memnun kalırsınız. Güzel bir eğitim öğretim dönemi olsun istiyorum. Sizdeki coşkuyu görüyorum, hepinizin gözünde bir heyecan var. Allah mahcup etmesin. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşın istiyorum. Hayallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için Kırıkkale Belediyesi sonuna kadar yanınızda olacak. Sizlere destek olmaya devam edecek. Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirdik. LGS kursumuz bugün eğitim öğretime başladı. Hayırlı uğurlu olsun, Allah mahcup etmesin. Hedeflerinize, hayallerinize ulaşacağınız bir eğitim öğretim yılı diliyor, hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Belediyenin düzenlediği akademik destek kampında, öğrencilere sınav öncesinde gerekli akademik eğitimler ve rehberlik hizmetleri sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN