İzmir'de toplu taşımaya indirim geliyor! Yüzde 50 indirim için tarih verildi: ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ...

İzmir'de toplu taşımaya indirim geliyor! Yüzde 50 indirim için tarih verildi: ESHOT, İZULAŞ, İZDENİZ...

İzmirliler müjde, İzmir’de toplu taşımaya indirim geliyor. O tarihte kentteki tüm toplu taşıma araçlarında yüzde 50 indirim uygulanacak. İşte detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmirlilere o tarihte toplu taşımada indirim kıyağı yaptı. Belediye tarafından yapılan açıklama kapsamında o tarihte kentteki tüm toplu taşıma araçları %50 indirimle hizmet verecek…

İZMİR’DE TOPLU TAŞIMAYA YÜZDE 50 İNDİRİM

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde %50 indirimle hizmet verecek. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı, ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde %50 indirimli olacak.

izmirde-toplu-tasimaya-indirim-1-001.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi-TCDD ortaklığında işletilen İZBAN seferleri ise Cumhurbaşkanlığının kararı kapsamında tamamen ücretsiz olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN