İstanbulluları sevinçten göklere uçacak! Herkes kullanıyordu, yüzde 50 indirim yapıldı…

İstanbulluları sevinçten göklere uçacak! Herkes kullanıyordu, yüzde 50 indirim yapıldı…

İstanbul’da yaşayan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren müjdeli bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre artık yüzde 50 indirimli kullanılabilecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş için müjdeli bir gelişme yaşandı. Artan enflasyon ve ekonomik dalgalanmaların etkisiyle sık sık zam haberleriyle karşılaşan İstanbulluları sevindiren bir kampanya duyuruldu. İstanbulkart sahiplerine yönelik sunulan bu yeni fırsat, ulaşım maliyetlerini %50 oranında düşürüyor.

yeni-proje-33-002.jpg

İSPARK P+D OTOPARKLARI İLE BÜYÜK TASARRUF

Yeni kampanya kapsamında, İSPARK P+D otoparklarına aracını bırakan İstanbulkart kullanıcıları, toplu taşıma araçlarında %50 indirim avantajından yararlanacak. Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi Otoparkı, Feshane P+D Açık Otopark, Merter Metrosu P+D Otoparkı, Kirazlı Metro İstasyonu P+D Otoparkı, Büyükçekmece Metrosu Açık Otoparkı, Soğanlık Metrosu Açık Otoparkı ve Çekmeköy Metro Otoparkı gibi seçili İSPARK otoparklarında geçerli olacak bu kampanya, hem ekonomik hem de çevre dostu bir ulaşım alternatifi sunuyor.

Ulaşım İstanbul'un sosyal medya hesabında, şu ifadelerle kampanya duyuruldu:

"Aracınızı seçili İspark P+D otoparklarına bırakın ve İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza devam edin. Bu sayede hem %50 indirimden hem de konforlu toplu ulaşımdan yararlanın."

yeni-proje-34-001.jpg

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN BİLMENİZ GEREKENLER

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların, İstanbulkart Mobil uygulamasında “Kişisel Bilgiler” bölümüne araç plakalarını eklemeleri gerekiyor. Plaka ekleme işleminin onaylı olması ve kampanya süresince geçerli olması şart. Ayrıca, otopark ödemelerinin İstanbulkart ile yapılması ve otopark ücreti ile toplu taşıma geçişlerinin aynı kişi tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Otopark ödemenizle toplu taşıma kullanımınız arasında 24 saatten fazla süre geçmemeli ve toplu taşıma kullanımı park saatleri dışında olmalıdır.

yeni-proje-35-001.jpg

KİŞİSEL BİLGİLER VE İZİNLER NASIL DÜZENLENİR?

Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart Mobil uygulamasından açık onay seçeneğini etkinleştirmek ve en az bir ticari elektronik ileti izni vermek gerekiyor. Plaka ekleme işlemleri ve izin düzenlemeleri, İstanbulkart Mobil uygulaması veya istanbulkart.istanbul web sitesi üzerinden yapılabilir.

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI İLE KOLAYLIK SAĞLAYIN

Kişisel bilgilerinizi düzenlemek ve kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart Mobil uygulamasını indirerek işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İstanbullular, bu kampanya sayesinde hem daha uygun fiyatlarla toplu taşıma kullanabilecek hem de şehir içi ulaşımda tasarruf sağlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN