Kayganlaşan yolda 7 araç birbirine girdi

Kayganlaşan yolda 7 araç birbirine girdi

İstanbul Şişli'de, etkili olan sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda zincirleme kaza meydana geldi. 7 araç birbirine girdiği kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Sabah 08.30 sıralarında yağışın etkisi ile Piyalepaşa Bulvarı'nda arızalanan 34 YTZ 97 plakalı otomobil sürücüsü, sol şeritte durdu. Yardım amaçlı 34 JU 3376 plakalı otomobil sürücüsü, arızalı aracı görerek durdu.

Seyir halinde olan 34 EGU 78 plakalı otomobil sürücüsü, yağışın etkisi ile kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek öndeki araca çarptı. Arkadan gelen servis aracı ve 4 araç daha kazaya karıştı.

2-sisli.jpg
Kazazedelerden bir sürücü yaşananları "Ben vurmamak için durdum. Vurmadım. Arkadan gelen bana vurdu. Daha sonra herkes birbirine çarptı. Ben de tam göremedim" ifadelerinde bulundu.

Kaza sebebi ile oluşan trafiğe polis ekipleri tarafından müdahale edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN